Har vi något att lära av thailändska kockar ??

 
Jeg kjopte en leilighet i Bergen Norge for ca. 26 år siden , av en svenske .Han hadde kjopt leiligheten 1,5 år tidligare , og då kjopte han nytt IKEA kjokken med Husqverna hvitevarer intigrert , Han provde med fikk ikke til å montera opp IKEA kjokkenet . så etter nesten 2 år sette han leiligheten til salgs ,og flytta til Sverige , Jeg sente inn ett svert lavt bud , som gjalt i 5 timer , då trekker jeg budet til bake , Jeg fikk leiligheten ,og monterte opp IKEA kjokkenet , med hvitevarer , Her var det en Husqvarna steikeovn av lyx modellen , med Morningsprogram , som ikke fungerte , tempraturen var for lav , bare på 61 varmegrader , Og det samme når du steikte brod . tempraturen var for lav . Jeg reklamerte til Huskverna servise Bergen , Men dei skjelte meg ut , det var ingen ting feil med deiras produkter . Då nevnte jeg en journalist en tidning for bergen , Og då får dere på hundre vis av produkter i retur , Då blei vi enige om att Husqverna att dei betaler meg have prisen av intigrert steikeovn Se foto




 
Jeg kjopte en leilighet i Bergen Norge for ca. 26 år siden , av en svenske .Han hadde kjopt leiligheten 1,5 år tidligare , og då kjopte han nytt IKEA kjokken med Husqverna hvitevarer intigrert , Han provde med fikk ikke til å montera opp IKEA kjokkenet . så etter nesten 2 år sette han leiligheten til salgs ,og flytta til Sverige , Jeg sente inn ett svert lavt bud , som gjalt i 5 timer , då trekker jeg budet til bake , Jeg fikk leiligheten ,og monterte opp IKEA kjokkenet , med hvitevarer , Her var det en Husqvarna steikeovn av lyx modellen , med Morningsprogram , som ikke fungerte , tempraturen var for lav , bare på 61 varmegrader , Og det samme når du steikte brod . tempraturen var for lav . Jeg reklamerte til Huskverna servise Bergen , Men dei skjelte meg ut , det var ingen ting feil med deiras produkter . Då nevnte jeg en journalist en tidning for bergen , Og då får dere på hundre vis av produkter i retur , Då blei vi enige om att Husqverna att dei betaler meg have prisen av intigrert steikeovn Se foto




Huskverna gjekk vekk fra steikeovner med m[rningsprogram
 
Vad har Ica med SOUS vide att göra?

SOUS vide är ett franskt ord, så det har du rätt i. Men din övriga information har väl kanske blivit ett resultat av de vanliga felkopplingarna som sker när du försöker tänka.
Slow cooker har man använt sedan hedenhös tid och i USA har man haft elektriska slow cookers i över 50 år.
Men her i denne tråden . er det nesten ingen svenske som viste hva en slow coker var for noe . Som du skriv : Slow Coker har man använt sedan hedenhos tid , men hvor du får kottet mort var det ingen på forumet som viste . Og hvor mange svenske kjerringer som kan lage en middag , toppen 20 % , nesten alle svensker kjopte dagens middag , og barna spiste på skolen . Så i dei svenske hjem var det nesten ingen som laga eller spiste middag .
 
Man har betydligt bättre kontroll på temperaturen i en termostatstyrd cooker.
Sköter sig själv mot att använda spisen.

Men det ska inte bli någon skillnad på resultatet för den som kan.

Sen finns det tryckkokare som ofta är ett bättre alternativ.
Gjutjärnsgrytor kan stoppas in i ugnen om man vill vill ha låg temperatur.
 
Senast ändrad:
Svenskane har sin egen måte å laga mat på . Her vil jeg nevna en ting , Koking av kräftor i sverige , Der dere bruker sokker , ol , dill , salt , vatten . Og den gode smaken av ferske kräftor forsvinner , av olsmaken og sokker . Har dere sett en Thai koker räkor eller kräftor ???? En Thai legger räkorna og kräftorna i saltvann en time , Så griller dei eller Ångkoker dei . I Bangkok har du en restaurant der du kan ångkoka skaldyrmaten din sjålv , Denne måten å tilbrede sjomat på ,smaker mye bedre en den svenske måten , Der det smaker mest ol og sokker , og ingen skaldyrsmak . Jeg fåretrekker sjomat på Thai vis , den er best , synes jeg ,

2019-02-17-19-08-00-largejpg.jpg


IMG_2214.jpg


IMG_2202.jpg
 
Svenskane har sin egen måte å laga mat på . Her vil jeg nevna en ting , Koking av kräftor i sverige , Der dere bruker sokker , ol , dill , salt , vatten . Og den gode smaken av ferske kräftor forsvinner , av olsmaken og sokker . Har dere sett en Thai koker räkor eller kräftor ???? En Thai legger räkorna og kräftorna i saltvann en time , Så griller dei eller Ångkoker dei . I Bangkok har du en restaurant der du kan ångkoka skaldyrmaten din sjålv , Denne måten å tilbrede sjomat på ,smaker mye bedre en den svenske måten , Der det smaker mest ol og sokker , og ingen skaldyrsmak . Jeg fåretrekker sjomat på Thai vis , den er best , synes jeg ,

2019-02-17-19-08-00-largejpg.jpg


IMG_2214.jpg


IMG_2202.jpg
Du är på en kinesisk restaurang.
 
Når svenskane koker kräftor , så fjerner dei ikke endetarmen på skaldyr , så all avforingen blåser ut i kokevannet og setter en egen smak på dei kokte kräftorna . På store räkor og kräftor fjerner en thai endetarmen . En Thai koker ikke räkor eller kräftor , dei griller og ångkoker skaldyr , For ångkoking og grilling ligger skaldyr i saltvann en time , og då kommer den gode smaken frem . Se video av farang som fjerner tarmen på reker , En Thai fjerner tarmen på sekunder med skallet på .



 
Men her i denne tråden . er det nesten ingen svenske som viste hva en slow coker var for noe . Som du skriv : Slow Coker har man använt sedan hedenhos tid , men hvor du får kottet mort var det ingen på forumet som viste . Og hvor mange svenske kjerringer som kan lage en middag , toppen 20 % , nesten alle svensker kjopte dagens middag , og barna spiste på skolen . Så i dei svenske hjem var det nesten ingen som laga eller spiste middag .

Jag tror de flesta av oss vet vad en slow cooker är.
Du ställde en fråga angående en ”mörnungsmaskin”

En slowcoocker är ingen mörnungsmaskin.

Einar, du är nog den mest korkade människa jag har varit i kontakt med.
 
Var du i indonesien og såg på ?????/
Det finns nedskrivet på lertavlor och barnen får tidigt lära sig att ta hand om seafood på bästa sätt.
Kunskap som gått vidare i många generationer.

Thailand importerar allt från kokkonst, råvaror till religion.

Land of Copy.

Trevligt att du föredrar kinesiska restauranger när du är i Bangkok och är sugen på riktig thaifood..
 
Det finns nedskrivet på lertavlor och barnen får tidigt lära sig att ta hand om seafood på bästa sätt.
Kunskap som gått vidare i många generationer.

Thailand importerar allt från kokkonst, råvaror till religion.

Land of Copy.

Trevligt att du föredrar kinesiska restauranger när du är i Bangkok och är sugen på riktig thaifood..
Nedskrivet för 30 000 år sedan.?

Indoneserna måste vara en bortglömd civilation. Jag hade för mig att skriftspråk var kilskrift i Mesopotamien för 5 000 år sedan.
 
 

Liknande trådar

D
Svar
2
Visningar
3 K
A
A
Svar
7
Visningar
2 K
A
A
Svar
6
Visningar
2 K
Anonym
A
P
Svar
12
Visningar
4 K
A
A
Svar
435
Visningar
92 K
 
Tillbaka
Topp