Jag säger bara en sak. färsk fisk slår allt.
Sedan är det mycket viktigt att vattnet är ok.
Går inte och äta fisk från en sjö med dybotten eller vad det beror på att fisken smakar dy?
Vi har en sjö här i närheten av borås, norra sämsjön och där trots god fiske så är fisken oätlig.
Andra sidan stan tolken och Åsunden, Dessa sjöar har jättegod fisk aborre, gädda, gös mm.
I Thailand där vi har vårat nära fiskehamnen är färsk fisk inga problem och lever ofta fortfarande.
Ut med inälvorna och strö på rejält med salt. låt stå några timmar eller över natt så saltet kommer in och rök.
Gotti gott gott.
Har ni vägarna förbi Ullared så har de rejäla elrökar billigt och ta med till Thailand.
Skrymmande? flygplanen är mest intresserade av kilo.
Fryst pangasius från ishavet har jag provat och det är smaklöst.
Har nog blivit nedfryst flera gånger.
Steka nyupptaget torsk med smör och aromat här hemma är inte fel heller.
Mycket smör och rör sönder fisken så blir det utmärkt till potatisen.