Hustrun är väldigt bra på att laga till det oxå, synd bara att det kan vara svårt att få tag i bra mango här hemma. Men den som väntar på något gott nästa gång på Suvarnabhumi.... :
Harligt att andra ocksa har upptackt det goda med sticky rice. Den korgen ar standard bade har och hemma i Sverige. VArfor andra pa ett vinnander recept?
Varfor ar det inte mangosasong har uppe nu? Vilken otur man har. Man draglar ju som en gammal boxer nar man ser Ulles bild.
Det blir enda ljuspunkten pa sondag nar vi aker tillbaks till kylan - kaka denna delikatess pa Suvarnabhumi (bara dom nu inte har stangt sa sent pa kvallen).
Bara för att läska dig lite grand... Nu när jag var nere Jomtien i helgen, så låg det gula mangos precis överallt till försäljning...
Mummmmsssss, vi köpte....
Här tycker man lika som Glimten. Som tam, laab moo är riktigt gott men det ska vara chilistarkt.
Var igår och hälsade på en thaikompis på hans restaurang och fick lite laab moo och det var
Fick också vägbeskrivning till en renodlad matgata i bkk långt ifrån dom för mig vanliga besöksmålen i bkk, ska återkomma med bilder och vägbeskrivning.
Här tycker man lika som Glimten. Som tam, laab moo är riktigt gott men det ska vara chilistarkt.
Var igår och hälsade på en thaikompis på hans restaurang och fick lite laab moo och det var
Fick också vägbeskrivning till en renodlad matgata i bkk långt ifrån dom för mig vanliga besöksmålen i bkk, ska återkomma med bilder och vägbeskrivning.
Laab moo är jävla gött. Speciellt när man har den där lite syrliga smaken i kontrast till chilin.
En av många favoriträtter.
Som tam är kanon. men det ska vara Isaan style med pla raa!
Laab moo är [¤#@@¤%] gött. Speciellt när man har den där lite syrliga smaken i kontrast till chilin.
En av många favoriträtter.
Som tam är kanon. men det ska vara Isaan style med pla raa!
Jag äter det mesta. Anpassar mig efter situationen och brukar tycka om det mesta. Om det är riktig mat vill säga. Sånt som "vi" är vana att det är slaktavfall äter jag inte. Mest för att jag inte gillar ben, senor, brosk osv
Min favorit rätt är kyckling med gul curry och kokosmjölk.
Jag tycker även om vanlig stekt griskött med vitlök.
Kryddningen är lagom när det börjar droppa ur näsan.
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.