Ubon bygger en farm....

Ubon

Forumveteran
Han är snabb den här brt666, sådana gillande gillar Ubon...:p fast jag skulle inte vilja veta hur många ogillande jag skulle fått om detta fanns :xmas_smiley:[IMG]https://thaisnack.se/data/avatars/s/9/9316.jpg?1494315583[/IMG]

brt666 gillade ditt inlägg i tråden Ubon bygger en farm.....
37 minuter sedan[IMG]https://thaisnack.se/data/avatars/s/9/9316.jpg?1494315583[/IMG]

brt666 gillade ditt inlägg i tråden Ubon bygger en farm.....
37 minuter sedan
 

Ubon

Forumveteran
Kan du inte fylla med färgad jord så svenska flaggan syns?:thumbsup::nod::angel::angel::afro:
Tack för uppslaget, kanske man kunde lägga ut blått och gult tyg på marken?, sen kom jag på att man kunde kanske plantera blommor i önskad färg, fast nu är det frugan som odlar på fälten, kanske man kunde kontakta Google och höra hur ofta dom uppgraderar kartan, kunde man göra detta på ett enklare sätt?, blir enklare att ställa ut en mjölkkärra på fältet och gå in på Google och titta när kärran syns, då flyttar man kärran till en ny punk och väntar tills bilden kommer upp igen med kärran på sin nya position, och då har vi svaret... :nod:
 

Ubon

Forumveteran
Kanske man behöver lite nytänkande gällande innovationer?? Du som är uppfinnare borde se utanför ramarna.. :)
Ta vindkraft.. Stora propellrar.. Varför inte utnyttja det som kallas ejektorverkan? Tänk en stor kon..
Luftflödets hastighet ökar ju mindre arean på konen blir.. En liten vindsnurra får samma effekt med liten yta. Den snurrar fortare. :)
Visa bilaga 79565


Det är nog inte jag som sagt att jag är en uppfinnare, det är andra som gett mig detta epitet, fast mest brukar det bli uppfinnarjocke.

Den här konen finns, den har jag sett på olika ställen, i olika utföranden.

Såg en liten snutt ifrån Indien, det var hett och varmt, dom tog bort en fönsterram ifrån väggen, tog och bytte ut glaset mot en träskiva som var borrade hål i, i dom här hålen satte dom in" pepsi@ flaskor", innan kapade dom bort botten och skruvkorken och monterade dessa i hålen med skruvsidan inåt, blir samma verkan som pepsi beskriver, dålig verkningsgrad, men dom sänkte temperaturen med några grader i rummet, och varje grad neråt blir välkommen när det var så varmt, fast dom hade beskrivit detta som gratis airkond, sen blev jag grinig när nästa indier sitter i tv-soffan, han hade byggt en stirlingmotor, kanske 1 meter hög, och påstår att det var han som uppfunnit denna motor, och att det nu var gratis energi, kunde konstatera att denna kördes på gasol, och detta är inte gratis, det enda han gör är att han omvandlar gasolen till el...det jag blir grinig på, är när andra stjäl kredit från dom som kommit på något....
 

Liknande trådar

 
Topp