Var köper ni svensk/västerländsk mat i Thailand?

 
Det norska köket! Man brukar säga att man äter med ögonen. ;)

1708873097798.png
1708873152495.png

 
70% pork & beef från Öresundschark

20240226_191429.jpg


20240226_191547.jpg
Det är rätt mycket potatis, olika potatis, i köttbullarna så det slipper man kanske koka separat då,

Potatoes, Potato Starch, Potato Flakes, Potato Fibers.

Fast de ser helt ok ut för att vara prefabricerade, vad kostade 900 gram?
 
Pork och beef kan ju även inkludera snorre kulor och annat avfall. Jag maler min egna färs av grisröv och grisfilé, ibland även med kycklingbröst.
Vi maler vi med, men bara grissen kör vi i salt och massor med vitlök, lök och svartpeppar, får stå i kylen över natten så surar det till sig lite av vitlöken. Sen steker vi pannbiffar av detta
 
 

Liknande trådar

 
Tillbaka
Topp