Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Inhandlade ett litet köttstycke på ca. 900g(Spräckt Revben) samma likadant som tjocka revben.
Så jag flyttade över den i en bunke med 3 - 4 msk. Yipin Terriakisås, 1 msk. HP sås, 2 msk. av Sherryvinäger och avslutande med att strö över med en av alla olika BBQ kryddor jag har, "Fire BBQ Spice".
Så efter att jag har kryddat och förberett den, blev den inlagd i en vaccumpåse och får ligga i den en tre, fyra dagar och gotta sig.
På lördag blir det in i ugnen på låg värme(120° C.) tills den kommer upp till 72 -75° C, då borde den vara klar.
Fick en jäla, flashback!
Två ingredienser, Kassler & potatissallad.
Vet inte varför, men!
Kan tänka mig att byta ut potatissallad mot potatisgratäng eller Janssons...
Har ni andra här forumet, några andra typer av förslag??
Lite sen lunchgrillning
Gjorde en marinad av olivolja, vitlök, rosmarin, sambal, pressad lime och peppar. Marinerade sedan bacon. Gjorde två grillspett också.
Inte direkt lunch, men det blev något jag verkligen gillar idag, köpte kokt tunga från nöt som jag började äta av direkt i bilen, det här finns ju inte längre överallt, men charken på Hemköp i Munkedal har fortfarande denna delikatess.
Det kommer att bli en "Low ń Slow, cooking.".
Som jag i någon annan tråd här på forumet nämnde att jag förberedde mina inköpta Knäckta Revben med Teriyakisås och min BBQ kryddning, 3 - 4 dagar innan ugn och vaccumpackades.
Så nu har stackarn hamnat i ugnen på 100°C för 3 - 4 tim. eller tills den kommer upp till en 72 - 75°C vilket gör att den borde vara klar.
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.