Dagens Lunch/Middags tråd (thaimat och farangmat)

 
Har just nu, hällt lördagens mat i ugnen!

IMG_20250411_224720.webp


Det kommer att bli en "Low ń Slow, cooking.".
Som jag i någon annan tråd här på forumet nämnde att jag förberedde mina inköpta Knäckta Revben med Teriyakisås och min BBQ kryddning, 3 - 4 dagar innan ugn och vaccumpackades.
Så nu har stackarn hamnat i ugnen på 100°C för 3 - 4 tim. eller tills den kommer upp till en 72 - 75°C vilket gör att den borde vara klar.

@JBK.Ltd.

Efter ca. 4 tim. så ser den ut så här.

IMG_20250412_034016.webp


Nu, ligger den på tallriken för avsvalning under ett lager av gladpack efter 100°C i ugn, endast för att inte bli torr en "köttbit".

Bon Apetit
@JBK.Ltd.
 
Hej

Inte direkt lunch, men det blev något jag verkligen gillar idag, köpte kokt tunga från nöt som jag började äta av direkt i bilen, det här finns ju inte längre överallt, men charken på Hemköp i Munkedal har fortfarande denna delikatess.

D967EDBE-4983-41CD-8CCE-DE02A325ABCB.webp


Mvh Isan Lover

Jag kör gristunga. Tycker det är bättre.
Ingen överkokning heller så det blir pastej av det.
 
 

Liknande trådar

M
Svar
309
Visningar
20 K
magnusjansson
M
R
Svar
37
Visningar
4 K
glimten66
G
A
Svar
0
Visningar
2 K
A
 
Tillbaka
Topp