Dagens Lunch/Middags tråd (thaimat och farangmat)

 
Har just naggat ner "bananklasen" jag tog en bild på och la in här senast på forumet, så nu är det bara att vänta på att de ska ändra färg från grönt till gult

IMG_20250713_155048.webp


Någon dag i solen, säger de som vet...

@JBK.Ltd.
 
Idag ska jag försöka att göra en "kalops", har tyvärr inte alla ingredienser, men skam den som ger sig.
Borde i alla fall bli något ätbart av det, om inte så kan man alltid koka tillräckligt länge så det blir "lim" av allt...

@JBK.Ltd. :laugh:
 
Kör lite slowcook på en bit högrev. Inte testat på högrev tidigare så får se hur det blir. Lagt i ek bitar för mer röksmak. Tänkte köra upp den till 45-46 grader sedan får den vila i några timmar så kör jag på lite yta sedan. Återkommer om resultat.

IMG_4665.webp


IMG_4666.webp
 
 

Liknande trådar

M
Svar
309
Visningar
20 K
magnusjansson
M
R
Svar
37
Visningar
4 K
glimten66
G
A
Svar
0
Visningar
2 K
A
 
Tillbaka
Topp