Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Har just naggat ner "bananklasen" jag tog en bild på och la in här senast på forumet, så nu är det bara att vänta på att de ska ändra färg från grönt till gult
Idag ska jag försöka att göra en "kalops", har tyvärr inte alla ingredienser, men skam den som ger sig.
Borde i alla fall bli något ätbart av det, om inte så kan man alltid koka tillräckligt länge så det blir "lim" av allt...
Idag ska jag försöka att göra en "kalops", har tyvärr inte alla ingredienser, men skam den som ger sig.
Borde i alla fall bli något ätbart av det, om inte så kan man alltid koka tillräckligt länge så det blir "lim" av allt...
Kör lite slowcook på en bit högrev. Inte testat på högrev tidigare så får se hur det blir. Lagt i ek bitar för mer röksmak. Tänkte köra upp den till 45-46 grader sedan får den vila i några timmar så kör jag på lite yta sedan. Återkommer om resultat.
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.