Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Lagt kyckling i marinad, koreansk enligt receptet jag följde.
Frugan har gjort en med.
Hon är på Makro och handlar ströbröd och ingefära.
Skall det paneras och friteras, sen testar vi olika såser vi gör och se om vi kommer fram till nåt säljbart i villagen.
Pizzorna säljer ok, en familj i grannvillagen har ungarna blivit så sålda på pizza så dom beställer nästan 3 Large size om dagen, frugan har fått en pizza stamkund.
Så är det röd kan den bli ändå om man använder nitritsalt eller saltpeter jag kokade saltlag 10procent med salt och socker 8 liter första natten fick skinkan ligga i grovsalt Dan efter så åkte den i lagen fick ligga där 9 dygn den vägde 6,5 kilo kokade halva sedan frös in resten det blev bra men rätt så mycket jobb ha ha
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.