Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
5 portioner med ärtsoppa blev det, bättre att göra dubbel sats nästa gång för tidsmässigt så blir det samma.
Dagens middag blev gris stek, potatis och sås.
5 portioner med ärtsoppa blev det, bättre att göra dubbel sats nästa gång för tidsmässigt så blir det samma.
Dagens middag blev gris stek, potatis och sås.
Nu! Har tjocka revbensspjäll lags på plåten och in i ugnen, här ska de få gotta sig i 3,5 tim. i 125*C...
Och till detta så har vi även en BBQ/Honung marinad som spjället har legat och gotta sig i nästan 24 tim. som ska penslas på revbensspjället var 35-45 min. så en smaskig yta bildas..
Vi äter olika numera...Thailand/Sweden, hahaha.
Tror jag fick nåt i huvudet när vi åt quittio soup, vår koriander vände upp och ner på smaken. Asiatiska pathsii är nåt helt annat. Ikväll hon o jag med olika rätter efter skogen, hahaha.
Vi prova nytt i kväll...ta hand om dina "svarta" bananer i fruktskålen. Vi linda in i vårrulle papper o fritera. Enkelt o snabbt istället för smeten. Servera gott med punsch vanilj glass o lönn sirap.
Sådär ja! Då åkte Makaronilådan i ugnen, en klassiker som man inte äter allt för ofta av, varför?
Hur jäkla enkel som helst att göra och god tillsammans med riven vitkål och lingonsylt vid sidan om..
Sådär ja! Då åkte Makaronilådan i ugnen, en klassiker som man inte äter allt för ofta av, varför?
Hur jäkla enkel som helst att göra och god tillsammans med riven vitkål och lingonsylt vid sidan om..
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.