Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Stopp på Lotus Thalang för lunch , sedan ett stopp på Homepro för ny Micro blev en U-turn så ingen vidare färd in mot Phuket. Tänkte jag skulle ta en kväll i Chalong vad det lider och käka lite Borsjtj. . Det blev ett stopp på Makro och 1,5 kg Aussie biff , 1 kg fläskkotletter Så biff och röd tjut ikväll.
I dag vräkte man på med en Snitzel Gordon blue med ädelostsås, pommes, ett glas rött samt en Irish coffee som avslutning på Harrys. Hela 495 battingar gick kalaset på.
Svägerskan sa vad det hette på thai men jag kommer inte ihåg.
Det var iallafall två sorters ris till.
Det ena riset var till rissoppa med fläsk bullar, det gröna i skålen och vitlök.
Det andra riset hade hon kokat med ingefära och buljong ifrån den kokta kycklingen till det den bruna soja såsen med jordnötter i.
Gott och vällagat var det.
Svägerskan sa vad det hette på thai men jag kommer inte ihåg.
Det var iallafall två sorters ris till.
Det ena riset var till rissoppa med fläsk bullar, det gröna i skålen och vitlök.
Det andra riset hade hon kokat med ingefära och buljong ifrån den kokta kycklingen till det den bruna soja såsen med jordnötter i.
Gott och vällagat var det.
En gammal kompis bakar och han gav mig tre sorters bröd dör det ingår rågmjöl och har redan ätit upp ett av bröden som var väldigt gott! De två andra sorterna var frysta och det skall bli spännande att under kommande dagarna att smaka på även dessa.
Vi åkte sedan tillsammans till en rätt ny Macro butik som ligger nära där vi bor och blev imponerad över hur rent och snyggt och hur väl t.ex.maten var upplagd jämfört med t.ex. Tesco Lotus som vi brukar handla på. Det kommer att för min del bli helt klart Macro 2 i Udon som det heter på Google Maps som jag kommer att handla på i fortsättningen. Jag köpte några fina bitar oxkött i skivor från Australien respektive från Thailand och lagade till hälften igår och blev positivt överraskad över hur bra köttet från Thailand var. Idag så blir det till att laga till och äta upp det som ör kvar.
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.