Dagens Lunch/Middags tråd (thaimat och farangmat)

 
Akta tänderna bara, senast jag åt knäck för många år sedan kostade det några tusenlappar. Dyr knäck som gjorde mig knäckt.
Kokar den till Max 124 grader så den blir inte för hård. Sedan är det frugan och grabben som konsumerar 98% av knäcken.
Men jag har också gjort misstaget att äta knäck som värmts upp för mycket då rök det en flisa från en tand.
 
Gårdagens.
Kroppkakor men tranbärsylt och smör, fantastiskt gott.

1734682325006.jpeg
 
Hva spiser våre granner til jul . Julematen i Finland - Island - Danmark - Norge og Sverige , Hvem har den beste julematen i Norden ,????




 
 

Liknande trådar

M
Svar
309
Visningar
20 K
magnusjansson
M
R
Svar
37
Visningar
4 K
glimten66
G
A
Svar
0
Visningar
2 K
A
 
Tillbaka
Topp