Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Ketchup... hur gammal är du?
Stark senap på korven... stark senap på moset och en rejäl klick med västkustsallad... men ketchup... alla kockars fiende!
Ketchup... hur gammal är du?
Stark senap på korven... stark senap på moset och en rejäl klick med västkustsallad... men ketchup... alla kockars fiende!
Ketchup... hur gammal är du?
Stark senap på korven... stark senap på moset och en rejäl klick med västkustsallad... men ketchup... alla kockars fiende!
Visste jag inte att det var åldersgräns på ketchup
Och en halvspecial skall ha ketchup på, det är standard en av få saker jag använder ketchup direkt på, annars använder jag det mer i matlagningen.
Fast några som kan misshandla mat med ketchup är väl norrmän, ketchup på pizzan, oxfilen etc etc så man känner ibland för att bara skrika "vafan håller du på med din jäkla lusekofta."
Fast några som kan misshandla mat med ketchup är väl norrmän, ketchup på pizzan, oxfilen etc etc så man känner ibland för att bara skrika "vafan håller du på med din jäkla lusekofta."
Eller när man fått in en smarrig köttbit på ett amerikanskt steak house. En svenne dreglar efter bearnaisesås och frågar sås??? Servitören/servitrisen kommer farandes med ketchup
Sen lunch idag p.g.a. besök på steak house Surin med våra nya italienska vänner från Milano, man och Thai fru besökandes här i provinsen. Behövde ingen frukost utan hoppade till lunchen istället.
Jag har funderat på vad vi ska äta ikväll, men bestämde mig för revben och bakpotatis, även om det blev vanlig potatis i ugn.
Jag tänkte först hasselbackspotatis men då hade jag fått engagera mig lite mer.
Nu är revbenen förkokta och marinaden på så nu kan jag sitta och ta det lugnt och lita på att ugnen gör jobbet
Jag har funderat på vad vi ska äta ikväll, men bestämde mig för revben och bakpotatis, även om det blev vanlig potatis i ugn.
Jag tänkte först hasselbackspotatis men då hade jag fått engagera mig lite mer.
Nu är revbenen förkokta och marinaden på så nu kan jag sitta och ta det lugnt och lita på att ugnen gör jobbet
Visste jag inte att det var åldersgräns på ketchup
Och en halvspecial skall ha ketchup på, det är standard en av få saker jag använder ketchup direkt på, annars använder jag det mer i matlagningen.
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.