Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Ikväll blev det sej med potatismos och morgondagens lunchlådor blir sej, lax, rivna morötter och potatismos + sambon får även den sej som blev över ifrån dagens middag.
Tanken var kalops skulle skapas, men det blev en typ av gröttkyta istället och meh, den blev god iallafall, fettet blev till gelé, så länge kokades maten...
Nöt karré och Bratwurstkorv är huvudingrediens i maträtten, därefter egen smaksättning..
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.