Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Sikroms toast är grymt gott, speciellt med lite rödlök på.
Jag brukar även kasta på lite svartpeppar på det hela. Lime har jag däremot inte provat med, men får göra det en eller annan gång
Idag blev det stekt spätta med remouladsås och div tillbehör.
Varje gång jag äter plattfisk får mig att minnas när jag köpte varma nyrökta flundror i Brömsebro.
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.