Vad gör ni ThaiSnack:are just nu?

 
Brinner på en båt i marinan Na Jomtien, för mig jag såg en liknande till salu på fb för 1-2 månader sen därifrån.

FB_IMG_1641881687416.jpg
 
Efter att ha läst vad expertisen har att säga om covid. En större medicinsk nyhet är väl att en 57-årig man i Baltimore har fått ett grishjärta inopererat och han lever tydligen fortfarande.

Annars är det dags att komma in i normala morgonrutiner, gymnasieskolan i Lund startar idag, lillemans här hemma imorgon. Så det blir dagens stora utmaning. Senare skall frugan få prova en Volvo V60 inför körprovet på torsdag.
Läser du alla nya inlägg? Stackars dig i så fall.
 
Tidigt i säng idag vart änna trött och någon middagslur blev det inte, får se om det blir en cykeltur eller strandpromenad till morgonen, var ett tag sen.
Kanske en runda till Jomtien, är backen tillbaks som är så jobbig bara.
Sonen var också trött efter allt hoppande i poolen, common daddy, go sleep, så vi har lagt oss nu, läsa lite först.
 
Inte ofta, men just den bilden drog din utstyrsel ögon mer till sig än frugan din ;) å fickan full med tusingbattingar :p;)
Du får sluta umgås med miljardärer :)
Haha sist ja va på Hyatt var det en kille med en Aventador SV. Han hade typ såna kläder som mig fast i svart. Köpte på Zara billigt igår bara 4000B. Det blev dock ingen väska för frugan ville ha guld istället. Får se nästa vecka kanske.. 555 ;)

1641911886749.jpg


1641911795586.jpg
 
De kallar det för jobb. Tex hade vi tagit ett halsband hade det kostat 20.000 till. Hade vi tagit en annan bar från en annan präglare hade det blivit dyrare. Även om det vart renare hade det blivit dyrare.

Jag tänkte att vid köp av goldbars så tar man inte betalt för jobbet utan endast för guldet.
Samtidigt som det är världsmarknadspris så är det ju fri prissättning och det kanske är enklare att fixa en guldtacka i 96,5% då det mer eller mindre bara är att smälta ner guldet.
 
 

Liknande trådar

M
Svar
7
Visningar
1 K
Anonym
A
A
Svar
1
Visningar
2 K
Anonym
A
 
Tillbaka
Topp