Dagens Lunch/Middags tråd (thaimat och farangmat)

 
Blev nyfiken på Blå Band, väldigt länge sedan det var svenskt.
Numera spanska ägare och Unilever en period.

Pulversåser, Varma Koppen och Bong är gamla klassiker som nu finns överallt.
 
Kebab med fläskkött kallas gyros, f.ö. mycket godare med fläskkött enligt mig.
Brukar även göra en variant med rökt älgkött. Jag själv känner då ingen skillnad i smaken på köttet,mellan vildsvin och älg när man rökt det.
Och vi här uppe kallar det mesta kött som vi röker för Souvas,och det är nog ett samiskt namn på rökt kött tror jag... men gott är det iaf med grönsaker och en hel del såser :thumbsup:
 
Barnen ville ha grillade burgare, snäll pappa som jag är tände jag grillen.
Vill ju inte vara en tråkig å lat farsa som säger nej;):)
20220122_192834.jpg
 
 

Liknande trådar

M
Svar
309
Visningar
20 K
magnusjansson
M
R
Svar
37
Visningar
4 K
glimten66
G
A
Svar
0
Visningar
2 K
A
 
Tillbaka
Topp