Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Och i den är det!
Ca. 325g Fläskfile(Tärnad)
Ca. 500g brysselkål(Delad)
Ca. 450g potatis(Skalad och klyftad)
Vatten 1 L.(Tillräckligt för att täcka grönsakerna)
1. Vispgrädde 2,5 dl.(Läggs i slutet av koket)
2. buljongtärningar (kyckling & grönsak)
1. Gullök
3 st. paprikor (röd, grön & orange)
1. tsk. torkad dill
1. tsk. torkad timjan
1. tsk. Aromat
1. tsk. svartpeppar
1. tsk, ljus soya
1. tsk. mörk soya
1. msk.(Yipin)Umami shiitake & soya
Tryffelburgarsoppa skulle jag vilja kalla det där. Intressant att veta hur en hamburgersoppa sätter sig. Är det en höjdare med hamburgare i soppform? Eller ska man hålla sig till Carlskrove?
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.