Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Grädde har jag haft svårt att hitta i Thailand, då menar jag riktig grädde 40%.
Men till makaronilåda kan du väl blanda vanlig mjölk med ägg. Detta häller du över makaroni blandningen och sedan in i ugnen. Stelnar så fint så
Grädde har jag haft svårt att hitta i Thailand, då menar jag riktig grädde 40%.
Men till makaronilåda kan du väl blanda vanlig mjölk med ägg. Detta häller du över makaroni blandningen och sedan in i ugnen. Stelnar så fint så
Häll grädden i en bunke och i med yoghurten.
Blanda väl och täck med silduk och gummisnodd runt.
Låt stå i rumstemp eller i ditt fall i AC-rum i 24 tim.
Ställ sedan i kylen.
Vill du ha tjockare låt då stå i ytterligare 12-14 tim i rumstemp.
När det är 3 matskedar kvar av din creme fraiche, häll i 2 dl vispgrädde, det blir början på en ny sats.
Häll grädden i en bunke och i med yoghurten.
Blanda väl och täck med silduk och gummisnodd runt.
Låt stå i rumstemp eller i ditt fall i AC-rum i 24 tim.
Ställ sedan i kylen.
Vill du ha tjockare låt då stå i ytterligare 12-14 tim i rumstemp.
När det är 3 matskedar kvar av din creme fraiche, häll i 2 dl vispgrädde, det blir början på en ny sats.
Grädde har jag haft svårt att hitta i Thailand, då menar jag riktig grädde 40%.
Men till makaronilåda kan du väl blanda vanlig mjölk med ägg. Detta häller du över makaroni blandningen och sedan in i ugnen. Stelnar så fint så
om än grädde är wipping då är den minnst 36% och aldrig socker i wipping cream det går inte att vispa grädden bra om den är under 36%. Jag har köpt många gånger och den smakar bra
Om wippi
om än grädde är wipping då är den minnst 36% och aldrig socker i wipping cream det går inte att vispa grädden bra om den är under 36%. Jag har köpt många gånger och den smakar bra
Om wippi
@Glimten Har ingen aning var du bor men tänkte om man vill prova och i den värmen hehe sv. rumstemp och thai rumstemp... Svensk sommarvärme är bra för att göra cf själv Jag använder bara grädde 40%
@Glimten Har ingen aning var du bor men tänkte om man vill prova och i den värmen hehe sv. rumstemp och thai rumstemp... Svensk sommarvärme är bra för att göra cf själv Jag använder bara grädde 40%
Jag håller till i Roiet när jag är i Thailand, här hemma är det i huvudstaden
Jag ska prova ditt recept, om jag får det att fungera så ska ja se till att gumman ska få prova sig fram nere i Thailand och sen så ska jag se vad dom har på makro och tesco uppe i Roiet när jag är där nästa gång.
Kommer att köpa mig en ugn, har hittat ett företag i Bangkok som har en hel del att välja på, både i märken och fabrikat, måste bara se att plåten är tillräckligt tjock
Jag håller till i Roiet när jag är i Thailand, här hemma är det i huvudstaden
Jag ska prova ditt recept, om jag får det att fungera så ska ja se till att gumman ska få prova sig fram nere i Thailand och sen så ska jag se vad dom har på makro och tesco uppe i Roiet när jag är där nästa gång.
Kommer att köpa mig en ugn, har hittat ett företag i Bangkok som har en hel del att välja på, både i märken och fabrikat, måste bara se att plåten är tillräckligt tjock
Tyckte du sa du skulle bjuda på Isaan mat eller vill du inbilla oss att Isaan har ugnsbakad eller mat innehållande grädde, första behövs en ugn till aldrig sett ett Isaan hem utan farang med ungn? Dom har väl inte ens kokosmjölk i sina rätter det har jag bara upplevt i Thaimat.
Annars lät det gött.
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.