Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Idag tog inspirationen slut, men efter en stund så slogs man av en typ av idé och tanken gick till att göra en paj.
Så det blev nästan en nyttighets paj på broccoli, tärnad bacon, lagrad ost och en championstuvning baserad äggstanning..
Smakmässigt helt okej, men fel sammansatt, hade broccoli i botten och skulle sen ha haft äggstanning på broccolin och sedan den lagrade osten och till slut det tärnade baconet högst upp på pajen så det skulle fått stekas/grillats till knaprigt bacon.
Jaja! Kan inte vara världsmästaren alla gånger..
Och nu!
Blir det en maträtt som morsan födde oss tre skitungar(syrran flytta ut tidigt)som var kvar i huset med, naturligtvis är det en tvist på en klassisk maträtt som man fick när man gick i plugget och dess tillbehör var och kommer alltid förbli Lingonsylt.
Kålpudding har ju alla ätit, men morsan uppfann kålgryta och den består av endast få ingredienser : Vitkål 4-500gr, Blandfärs 250gr, salt, svartpeppar, lingonsylt och smör att steka i.
Denna maträtt är lätt att använda och dra mot asiatisk kryddning, jag visade frun hur jag gjorde kålgrytan och nästa gång så gjorde hon den och det blev så jäkla gott.
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.