Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Jag har köpt pizzor på The Pizza Company ett gånger då det har varit det närmaste från vårt hus i Udon. Men dessa har liksom inte fallit mig i smaken speciellt mycket personligen. Men de har varit uppskattade av de thai som vi bjudit på pizza då de själva inte köper eftersom det är dyr mat relativt mot vad de vanligtvis äter. Men smaken är ju som röven...klöven som bekant
Idag blev det mat från skogens skafferi, på tallriken hamnade våran minsta skogsfågel & även den godaste enligt mig.
Hjärpens bröstbitar tärnades & stektes med lite varmrökt fläsk & potatis kryddades lätt med svart & vitpeppar, det enda jag saknade i pannan var lite gul lök.
Men annars en enkel skogsmat som även gör success hemma med ett gott vin till.
Kocken har ryckt upp sig rejält denna turen efter antaglig tillsägelse från kontoret då folk ombord har klagat.
Då vet man att det har bara varit lathet innan för han kan laga mat, det har märkts den här turen.
Tog en MC tur i finvädret. På vägen hem smet jag in i gårdsbutiken på Resta gård för att se om dom hade entrecôte men både färsk och frusen var slut. Köpte högrevskärna istället som jag hoppas blir bra det med. Högreven är vacummörad och kostar 370kr/kg. Såg att den var packad idag så den får ligga till sig ett par veckor så tar jag och grillar fläskkarrén som jag lade i marinad i morse.
Entrecôte var på väg in senare under dagen. Hängmörad i 5 veckor till det netta priset av 95kr/hg alltså 950kr/kg. Väldigt mycket pengar för en köttbit men hon i butiken försäkrade att kvaliteten var tipp topp. Får väl testa någon gång
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.