Ojojoj!
Idag, har jag gjort torskfilé med äggsås och kokt färskpotatis.
Potatisen gick i kastrullen som vanligt är med dill och äggsåsen gjordes efter farmors recept som hon lärde mig en gång i tiden(när jag var 6-7år gammal), grunden är baserad på Bechamel/vitsås och smaksätts endast med vitpeppar och salt (efter eget tycke & smak).
I såsen lägger man sen till 3-5 hackade hårdkokta ägg och ugnen fick ta emot filéerna med lite salt och svartpeppar och tunnskiva smör ovanpå, de hamnar högst uppe i ugnen just för att griljeras en 5-7 min. för att smälta smöret och ge lite färg, sedan de resterande 10 min. hamna i mitten av ungen, på botten av ungen så häller sen även vatten i en bakplåt med högkant och det är bara för uppnå en ångande effekt i ungen och där efter är det bara vänta och se när fisken börjar fläka sig då är den klar.
Tyvärr, finns det inte några bilder att erbjuda till er hungriga TS´sare, innan allt hade kommit på bordet så var det redan borta, med andra ord,
"Gott som F--n"!!