Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Tycker mig se lite trevliga tillbehör dessutom. Vi har inte ens börjat tillaga än, skall försöka lägga upp några bilder senare om vinet inte är för starkt.
Nu var ju inte frågan ställd till mig men svarar hur vi gjorde. Vi fick skälva grillöverdelen av frugans mamma. Den är gjord i aluminium och väger inte så mycket. Den packade vi ned i en resväska och tog hem. grilldelen tänkte jag att den gjuter jag själv i en hink. Vid ett besök i en thaiaffär i Sverige sålde dom grillen. Kommer inte ihåg priset men den var så pass överkomlig att jag aldrig gjorde någon själv.
Oxsvanssoppa är väldigt gott men jag pallar inte att sitta och peta köttbitar av en svansbit, det överlåter jag åt andra. Till middag fick vi ugnsgrillade kycklingklubbor, mums. Och imorgon ser vi fram emot kvällens oxfilé.
Oxsvanssoppa är väldigt gott men jag pallar inte att sitta och peta köttbitar av en svansbit, det överlåter jag åt andra. Till middag fick vi ugnsgrillade kycklingklubbor, mums. Och imorgon ser vi fram emot kvällens oxfilé.
Ser kanske inte så speciellt ut men garanterat inget behov av snyggt upplägg, var sanslöst gott [emoji106] önskar på rikt ni fått smaka detta måste ringa min vän som jag fick souvasbiten av han var dessutom osäker hur bra den va men är kanske den godaste souvas jag nånsin ätit [emoji4]kombon souvas mandelpotatismos å lingonsylt är rena lyx gourmet mat
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.