Vad gör ni ThaiSnack:are just nu?

 
En mulen och dimmig morgon här med 15 grader, skall dock klarna upp och bli uppemot 23 i eftermiddag. Idag blir det ett nytt försök att åka till far, för tillfället går tågen som dom skall. Men det är ingen garanti, spårspring och signalfel är vardagsmat. Får ta bilen i värsta fall och leta parkering.
 
Hej

Sitter vid sjöboden och lagar hummertinor och smuttar på lite Portvin i gråvädret.

20230911_121420.jpg


20230911_121232.jpg


Mvh isan lover
 
Förutom att skriva dåliga inlägg, skämt och andra krussiduller här på forumet, så satte jag mig köksbordet och börja tänka ut en fisk/torsk rätt att ha till middag.
Alla, ja, flesta av er kan hyvla till en vanlig vit/bechamelsås inga konstiga saker där, men jag tänkte att den skulle hamna lite åt Fransk/indiska hållet med såsen.
Vad tror ni, håller tanken?
Naturligtvis ingår Currykrydda och jag funderar på att lägga i Franskaörter den blivande såsgrunden.
Undrar om jag måste steka en liten lök först tillsammans med för att väcka upp Currykryddan och sen ha i redningen och avsluta med Franskaörterna och sen lägger i fisk(150g), skalade räkor(110g) och till sist ärtor(100g).
Och låter allt bli varmt igen för att fisken ska börja sära/fleka sig för att tala om att den är klar och två små kokta potatisar få bli den sista ingrediensen i maträtten...

@JBK.Ltd.
 
 

Liknande trådar

Svar
5
Visningar
2 K
Anonymius
A
M
Svar
7
Visningar
2 K
Anonym
A
A
Svar
1
Visningar
2 K
Anonym
A
 
Tillbaka
Topp