Nam Falang
Forumveteran
Drog ihop en slags coleslaw men inte söt som den amerikanska är tycker jag. Jag gillar den här och gör den varje sommar. Går att äta som den är eller till grillat.
Två delar creme fraîches
En del majonäs (gör alltid egen)
En rejäl klick dijonsenap
Citron eller lime för syran
Salt och peppar
Hacka rödlök och ha i. Rör om. Strimla spetskål och tillsätt tills det blir bra konsistens. Smaka av och känn efter om det behövs mer salt, peppar, dijon eller syra. Servera i något snyggare än en rosa plastbunke
Två delar creme fraîches
En del majonäs (gör alltid egen)
En rejäl klick dijonsenap
Citron eller lime för syran
Salt och peppar
Hacka rödlök och ha i. Rör om. Strimla spetskål och tillsätt tills det blir bra konsistens. Smaka av och känn efter om det behövs mer salt, peppar, dijon eller syra. Servera i något snyggare än en rosa plastbunke
