Dagens Lunch/Middags tråd (thaimat och farangmat)

alajgadaj

Medlem
Testade att torka kött, det går fort i den värmen och solen vi har här på dagarna.
Det är häftigt hur smaken av kött förstärks. Jag malde i mortel korianderfrö blandat med salt, det var allt.
Tror att man skall passa sig att marinera köttet för fett är ingen höjdare, den torkar inte men härsknar lätt.
Nu har jag plastat och fryst det mesta men härligt att ta fram ibland när man funderar att äta lite något. Jättegott med klibbris samt egna baguette.
Sist blandade jag valsade havregryn i degen, de är hårdare än grötflingor och ger en härlig textur i brödet. Mat är gott. :nod:
Förresten det mörka är nötkött och det ljusare fläsk, tog bort senor och fett.

Visa bilaga 84369

Visa bilaga 84370
Hej
Supersnyggt!!!!
Moo daed diaw(หมูแดดเดียว) med öl.
Skall vara limeblad med när friteras och serveras.
Fan jag dreglar redan.
Mvh
 

Saxon

Medlem
Igår Var jag och shoppade lite grejor till mig själv för en gångs skull, då fick det bli sen lunch på Longhorn. Halv lustig combo steak med pommes, till detta ingick även lobster mac & cheese och en god sallad. Servitrisen försökte även truga på mig bröd men det styrde jag bort, orkade inte ens äta upp det jag fick serverat. Jänkarna kan dock detta med stekar, väldigt gott. Ser liten ut men det var den inte.

06644769-6C40-4C23-ABD4-983E240F99A9.jpeg


EAA39179-434F-4E03-BB66-F3AFFF4385C6.jpeg


8BDFDD70-6A30-46C3-9D32-2C6C33EA3600.jpeg
 

Liknande trådar

 
Topp