Dagens Lunch/Middags tråd (thaimat och farangmat)

Skip

Forumräv
I morgon blir det harsadel med svartvinbärsgele, hasselbackspotatis till det , viktigt att späcka sadeln samt ösa den ofta , kör den i stekgryta så behåller den saften i köttet, en flaska rött till den, ett lite tyngre Rioja vin passar bäst tycker jag, har en reserva liggande, passar bra på Midsommarafton till viltstek
 

Berralund

Forumvärd
Forumpersonal
Det har väl smakat gott, hoppas jag :). Har @Berralund gratulerat kocken :waiting:? Han verkar vara bra på att laga mat :clap_tranparent:.
Absolut, han är min favoritkock alla kategorier. En filippinare som gillar att krydda på rejält, kan även laga riktigt bra Tom Yum. Jag tog med galanga, det kan han inte få tag i hos skeppshandlaren. Tog även med färsk chilli och citrongräs, han blev överlycklig. Dagen till ära tog han på sig sin "Salaam Aleikum" huvudbonad som han kallar den. :)
 
 
Topp