Dagens Lunch/Middags tråd (thaimat och farangmat)

 
Känns lite tidigt.

20250302_151832.webp
 
KOmmer ut massa vätska från kycklingen med när steker här i Sverige vilket det inte gör i Thailand, färsk kyckling inte fryst.
Känns som fuskas med matvikten i Sverige.
Sen var det dubbelt så dyrt i Sverige.
Dom som skrivit att lika billigt har ju jämfört fryst kyckling med färska kycklingfileer jag tagit från charken där nere.
 
KOmmer ut massa vätska från kycklingen med när steker här i Sverige vilket det inte gör i Thailand, färsk kyckling inte fryst.
Känns som fuskas med matvikten i Sverige.
Sen var det dubbelt så dyrt i Sverige.
Dom som skrivit att lika billigt har ju jämfört fryst kyckling med färska kycklingfileer jag tagit från charken där nere.

Stämmer bra. Kycklingen pumpas upp med vatten för att öka vikten och vinsten ganska rejält tyvärr

 
KOmmer ut massa vätska från kycklingen med när steker här i Sverige vilket det inte gör i Thailand, färsk kyckling inte fryst.
Känns som fuskas med matvikten i Sverige.
Sen var det dubbelt så dyrt i Sverige.
Dom som skrivit att lika billigt har ju jämfört fryst kyckling med färska kycklingfileer jag tagit från charken där nere.
O värre kommer det att bli....:rolleyes:
 
 

Liknande trådar

M
Svar
309
Visningar
20 K
magnusjansson
M
R
Svar
37
Visningar
4 K
glimten66
G
A
Svar
0
Visningar
2 K
A
 
Tillbaka
Topp