Vad gör ni ThaiSnack:are just nu?

 
Allt handlar om presentationen!
Vi börjar om, du skall alltså laga:
Syrad mjölkemulsion i harmoni med lokala gryn och dehydrerade stenfrukter till frukost och lunch samt sotad barbecuekorv med brynt Lohman ägg till middag?
Låter frestande!

Sedär!!!!
EXAKT det jag tänkte skriva, men trodde i min enfald att det inte fans gourmander av uppersta klass på forumet.
 
Ja den frukosten har jag provat på några gånger men det värsta jag sett i frukostväg var när jag satt på Hasses Soft Rock Café i Pattaya. Det kom in en snubbe som rumlat runt hela natten och beställde in en djup tallrik mekong wiskey med corn flakes, då blev jag nästan spyfärdig.

Hette han Roger eller Petri. Trodde bara det var vi som kommit på den grejen i Thailand, var 1988/89 i Pattaya.

/ SatanG
 
När jag har tvättat i dag har jag kombinerat detta med att titta på serien "das Boot". En spännande och bra serie för alla som är roade av militärhistoria. Det är en fortsättning av den tidigare serien som fick pris. Rekommenderas. Ev kan den inte ses utanför Sverige av upphovsrättsliga skäl. Testa!
 
Hälsovådligt, ingalunda. Det finns tom studier som påvisar att det kan motverka Covid-19. Sitter just med en stor mugg och förresten, kaffe består väl till 99% av vatten. :cool:
Oavsett om det inte bara är vitaminer i kaffe är det gott och behövligt, likaså med något glas vin eller några öl till helgen. Man får inte glömma livets ljuspunkter.
 
Andra dagen avklarad denna veckan, det går bra nu och vädret är ljuvligt. Sambon fortsätter sin jakt på bären, och just nu är lingonen stora och fina.

8AC973E1-632C-4156-9BE4-5E6A34B42FC8.jpeg
 
Otroligt duktig fru du har Krille :thumbsup:
Tack @Norrpilen och jag är imponerad själv. Till och med andra Thai som bott här i Småland många år säger att de aldrig sett något liknande. Hon började plocka lite i fjol men det kändes mest som praktik då. I år har dessutom vädrets makter varit med bären. Men hon tycker det är roligt, och då blir ju jobbet enklare. Hon är över 1,2 ton just nu.
 
Snart färdigt....
Lite Masbatepölsa i halvtid....

IMG_20200923_164123.jpg


IMG_20200923_164025.jpg


IMG_20200923_160926.jpg

Hej

Äter man en del rått också direkt vid slakten, t.ex lever, hjärta och blod?

Frågar eftersom jag har varit med och slaktat, grillat och ätit grisar grillade på samma vis men då på Bali, där tog man just lever och hjärta och skar i bitar, sen doppade man det i chili och åt rått, blodet som tappades rörde man ihop med ris och chili till en rätt som hette Lavar, alla åt av detta med glädje, själv smakade jag för att inte göra dom besvikna, men det var inte så gott eftersom jag dessutom tänkte på att jag skulle kunna bli sjuk av det, men den grillade grisen som kallades Babi Guling var fantastiskt gott.

Man blir hungrig av dina bilder, ser väldigt gott ut.

Mvh isan lover
 
 

Liknande trådar

Svar
5
Visningar
2 K
Anonymius
A
M
Svar
7
Visningar
2 K
Anonym
A
A
Svar
1
Visningar
2 K
Anonym
A
 
Tillbaka
Topp