andrejsdenruskige
Forumveteran
Torkade kött strimlor med salt och vitlök är en Thailändsk delikatess om du inte visste detta , mycket gott när man sen steker upp detta , gärna i riktigt smör , håller sig dessutom länge torkat , vi tar hem till Sverige ,, Gör man det på oxfile så är det fantastiskt mört och gott .. På annat segt "Byslaktat "kött som inte har hängt så är det skitsegt och inget för mina gamla tänder
Jag tror de flesta på detta forum har ätit torkat kött. Själv tycker jag att det är bortkastat att göra på en oxfilé.
Det som förvånar mig är att du äter det. Du är ju livrädd för mat som inte desinficerats av statlig myndighet i Sverige.
Detta kött har ju stått utomhus i avgaser och ruttnat...typ.
Jag hade aldrig torkat köttet om det hade varit så fantastiskt som du säger.
Hade någon annan torkat det så hade jag däremot inte haft något emot att äta det. Men man hade kunnat ha bättre användning för en oxfilé om du frågar mig.