registrering av boende till immigration i thailand

#81
Hej
Ja det är nog viktigt att det står något på raden, men man kan nog nästan skriva vad som helst, har ännu aldrig stött på någon som har haft någon fundering om det jag har skrivit på kortet.
Mvh isan lover
Dom scannar ditt arrivalcard TM6 samtidigt med passet och det finns en streckkod på den.
Det dyker upp på samtliga IM-kontors skärmar nästa gång passet scannas någonstans runt om landet.
 
#82
Hej

Du skulle nog kunna skriva ett påhittat namn eller ett hotell i Stockholm eller vad som helst utan att någon skulle reagera, tror inte att särskilt många bemödar sig att läsa vad folk skriver på sitt arrival card.

Mvh isan lover
Senast jag anlände till Thailand, oktober 2018, läste tjänstemannen adressen och frågade vilken provins den tillhörde. Jag svarade korrekt Chonburi och han var nöjd. Gick kanske inte att läsa eller så var det en checkfråga. Det var första gången jag upplevt att dom läst arrival card i huvudtaget.
 

nmax

Forumveteran
#84
Okay, jag skall informera här om jag får böter eller blir tillsagd att utfylla en TM30. Inom parentes så hatar jag att gå till immigrations myndigheten i Bangkok. Där är hundratals om inte tusentals sökande, man måste komma mycket tidigt, 6 på morgonen, på grund av köerna, samt det är dyrt med taxi från min plats i Sathorn. Det tar en hel dag.

/ Zedo
Här i HH tar det 30 min att göra 90 rapporten och ca 1 tim för förlängning av ut, från det jag åker hemifrån tills jag är tillbaka igen..
 

Kycklingen

Administratör
Forumpersonal
#87
Hej

Lite kul om man då har skrivit Ankeborg eller något som adress.

Mvh isan lover
Tycker jag inte.
1994 var jag i chiang mai första gången, när jag skulle hem på natten visste jag inte var jag var och hittade inte hem.
Efter många timmar och turer så hade polisen där lyckats att få information från någon vad jag hade skrivit på mitt arriwal kort, så då körde dom hem mig till gästhuset där jag bodde.
Efter det har jag som regel att alltid ha ett visitkort på mig när jag är på ett nytt ställe.
 

Liknande trådar

 
Topp