Bilder från Filippinerna

 
Nu på eftermiddagen kom dom bärande med en av byns fyllbultar som hade drunknat vid fiske.

Vet inte riktigt var han bor eller vilken familj.
Kanske det blir en veckas festande med hög musik om dom får fram pengar...

Jag bävar....

20200128_165256-1628x1523.jpg
 
Inget kastas, man gör korv, och många andra rätter av inälvor som lever, hjärta, njure, tarmar, blodkärl mm.
Dom tvättar och rengör allt väldigt noga.

Här är en variant på pölsa på gång.
Den färdiga syns i en skål, nästan svart till färgen.

20200130_111628-1843x1710.jpg


20200130_105222-896x1843.jpg


20200130_111714-1843x1919.jpg


20200130_111649-1843x1925.jpg


20200130_102411-896x1843.jpg


20200130_124449-1843x896.jpg


20200130_111137-1843x3789.jpg
 
Hur lång tid tar det för att grilla helstekt gris. Jag har hört ca 6 tim. Stämmer det?
Om den är stor kan det ta 6 timmar.
Dom små dom grillade i går tog tre timmar.
Man trycker in tandpetare lite överallt på ryggen.
Då ser man på saften som kommer ut om den är genomstekt.
Skinnet penslas regelbundet med soja och kryddor, blir knasterhårt och äts som godis.

Grilltillbehör är rom och öl.

20200130_103006-1470x776.jpg


20200130_103157-1418x778.jpg
 
Om den är stor kan det ta 6 timmar.
Dom små dom grillade i går tog tre timmar.
Man trycker in tandpetare lite överallt på ryggen.
Då ser man på saften som kommer ut om den är genomstekt.
Skinnet penslas regelbundet med soja och kryddor, blir knasterhårt och äts som godis.

Grilltillbehör är rom och öl.

20200130_103006-1470x776.jpg


20200130_103157-1418x778.jpg

Mums!
 
 

Liknande trådar

C
Svar
24
Visningar
2 K
glimten66
G
 
Tillbaka
Topp