Phuket bilder

 

Gottland

Forumveteran
Lol. Han som hindrar dig från att slå i skallen i marken är väl knappast ett fruntimmer? Hävdar fortfarande att det är galet med liknande övningar. Har ju hänt olyckor tidigare i Thailand och då har det blivit ramaskri på internetmedium och i tidningar, där de flesta krävde att personen som tillhandahöll ställningen och repet (ägaren) borde vara ansvarig.

Vidhåller fortfarande att det är 'galningar' som sysslar med detta. Ang "slå in pannbenet" låter bara löjligt.
Det ar forhelvete farligare att kora motorcykel
 

jadong

Medlem
scandinavian bar patong

Patong Scandinavia bar Finn.jpg
Känner igen namnet Scandinavian bar men kan inte placera var den låg, har för mej att du blivit lovad mark på andra sidan Gotland inn kan det vara den
 

titus

Aktiv medlem
Jimmy's Lighthouse verkar vara stängt kannon läge med vy över Chalong bay. Här har många kalla sänkts. Av jänkare från början, gammle Charlie sa att killarna som byggde det. Byggde
 

titus

Aktiv medlem
Jimmys lighthouse kannon läge med vy över Chalong bay, här har många kalla sänkts. Byggdes upp av jänkare som kom åter med en säck pengar från ett segelbåtsbygge i Phuket. Som seglades över till soliga Carlifoinen. Rykte eller inte ingen aning. Ett trevligt ställe att sitta på nu stängt. Hur som helst så har både det ena och andra gått ut och in från Chalong även i svensk regi.

20211009_115433.jpg


20211009_115416.jpg


20211009_115410.jpg
 

titus

Aktiv medlem
Kommer in nåt med att jag inte har rätt att bifoga bilder, är det juntafasoner eller nån jävla jesus moral som ställer till det?
 
 

Liknande trådar

A
Svar
23
Visningar
1 K
Anonym
A
H
Svar
25
Visningar
8 K
Dmusen
D
A
Svar
5
Visningar
2 K
Dmusen
D
J
Svar
0
Visningar
733
Johann Bergstrand
J
 
Topp