Tcak skall du ha, jag skall spara detta inlägget, så jag också kan hitta dit. Men Mackan,, hur smakade krabban egentligen? jag är tacksam att få veta om de klarar av att tillaga den som seafood skall smaka enligt mig. Alltså tillagad i saltvatten, och inte baseras på chille eller någon annan thauikrydda som fullständigt raderar bort smaken av krabban.....
Har du lust att skriva en rad om det så är jag tacksam....För mig vore det den största besvikelse som finns, om jag åkte hela vägen dit, bara för att finna att krabban smakar likadant som nere i Phuket, Rayong, Jomtien, Pattaya eller Chaiyaphum, räkorna på exakt samma nivå....
Dom fiskas upp, tillagas sedan på restauranten i allt annat än saltvatten, och är fullständigt smaklösa om dom nu inte är fyllda med chillismak eller om dom helt enkelt är rökta, vilket för mig är ett rent vidrigt sätt att hantera seafood på.....
Så var dom salta Mackan??
legolas