Problem med löken.

 
Hallå!Har varit kock,Rörmokare och nästan bilmek på en dag! I-T tekniken hoppar jag.
Dessutom verkar Holmen mer belevad när det gäller lök än du!Så du kan behålla dina googlade foton för dig själv.Happy New Year !

Det är han säkert vad gäller att skära lök. Vette fan om det är någon väldigt viktig egenskap här i livet.

Nåja, jag tror åtminstone att jag skulle fixa ihop lite mat utan att behöva totalrenovera köket efteråt.
 
@Holmen
Hade du klarat av att citera på ett vettigt sätt så hade inläggen blivit mer begripliga.

Nej, jag använder ingen lökhackare. Hade jag gjort det så hade jag tagit en bild av den och inte något från nätet.
Här hemma hackar vi och skalar lök som folk.
Kör mestadels rödlök till löjrom, men kan i vissa undantagsfall köra med gullök.

8222DD1C-F7F8-4957-BE1D-817EB5ECDFBC.jpeg
Äta fiskbarn o låta syrran hacka löken:reta:
 
OK nu, men varför skall man inte hacka lök.
Oxalsyran i löken försvinner då, och du får endast en en stark löksmak.
 
OK nu, men varför skall man inte hacka lök.
Oxalsyran i löken försvinner då, och du får endast en en stark löksmak.

Ja, finhackad lök blir besk(are)
Är det oxalsyra man vill ha så kan man egentligen bara ta en knippe rabarber.

Hacka eller skära lök är väl lite av en definitionsfråga.

PanPan gillar stark löksmak.

Ett jävla problem när man tuggar löken.
Fanskapet blir ju krossad/mald.
 
@Holmen
Hade du klarat av att citera på ett vettigt sätt så hade inläggen blivit mer begripliga.

Nej, jag använder ingen lökhackare. Hade jag gjort det så hade jag tagit en bild av den och inte något från nätet.
Här hemma hackar vi och skalar lök som folk.
Kör mestadels rödlök till löjrom, men kan i vissa undantagsfall köra med gullök.

8222DD1C-F7F8-4957-BE1D-817EB5ECDFBC.jpeg

De var mig en anorlunda bröabit till löjrom

/Enis
 
 

Liknande trådar

G
Svar
1
Visningar
2 K
Wanpen
W
A
Svar
0
Visningar
1 K
A
A
Svar
2
Visningar
3 K
natcha
N
 
Tillbaka
Topp