Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Vi maler vi med, men bara grissen kör vi i salt och massor med vitlök, lök och svartpeppar, får stå i kylen över natten så surar det till sig lite av vitlöken. Sen steker vi pannbiffar av detta
Vi maler vi med, men bara grissen kör vi i salt och massor med vitlök, lök och svartpeppar, får stå i kylen över natten så surar det till sig lite av vitlöken. Sen steker vi pannbiffar av detta
Varför skulle jag inte vara i köket, är ingen mullig mansgris,men gumman hackar köttet samt surar det, tahi är grymma med hackyxan, bler fasen bättre än med köttkvarnen, jag steker det dagen efter till fin fina pannbiffar
Thailand är världens tredje största fiskexportör och fiskar inte bara i Thaivatten, stor chans att få thaifiskad fisk även i Europa.
Sen möjligt thailändska vatten är renare än innanhavet östersjön, som är en halvdöd giftbubbla.
Vi upplever för närvarande problem med att det inte verkar fungera att logga in på forumet via Facebook, Google eller Twitter. Vi undersöker vad det kan bero på.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.