SHL 2018/2019

KHK:s ordförande har haft ett samtal med Svenska ishockeyförbundets ordförande om deras krav om större hall med mera. Det framkom att KHK:s namn har svärtats ner på grund all strul. Det finns en skribent som skriver att KHK kunde stämma Svenska ishockeyförbundet på grund av allt ekonomiska och hallbygget. Man får se vad det blir. Tyvärr har tränare Ove Molin flyttat tillbaka Brynäs som spelarutvecklare. KHK:s J 20 lag blir väl nerflyttad enligt önskemål av KHK:s ledning då det blir för dyrt. Problem är pengabrist hos KHK. Man får hoppas att det löser sig på ett eller annat sätt. Kommunen har inte varit så villig att hjälpa KHK. Som sagt man får se hur det blir. Värsta scenariot är att lägga ner KHK :'(:'(:'(.
Ja, som du skriver @eirkar så tog detta hårt på KHK, mycket tråkigt, och jag håller med dig om att en kompensation skulle vara på sin plats, för ett "mindre" lag som kommer upp till SHL blir ju detta mycket kostsamt. Däremot om vi tittar på Växjö Lakers, som har kommunen bakom sig,, ja då vill jag bara spy.:eek: Nå väl.. Just nu så leder Indianerna med 2-0, och det är bra underhållande hockey, ska väl tilläggas till @Micke.T som firar annat för fullt.;)
 

Berralund

Forumvärd
Forumpersonal
Värst vad kaffesumparna var på stridshumör igår, Djurgården blev för tusan förnedrade. Sådant kan sätta sig i skallen i morgondagens match. Och säkrar Indianerna finalplatsen ikväll?
 

Liknande trådar

 
Topp